ADENSA – Advies & Sales

Verkopen is een vak!

Er wordt wel eens gezegd dat ondernemers ook altijd goede verkopers zijn. En dat is toch echt een misvatting. Verkopen is een vak en zeker niet voor iedereen weggelegd.

ADENSA

“Hoe kom ik aan nieuwe klanten?” Een vraag die mij vaak werd gesteld. Dankzij deze vraag en mijn enthousiasme én ervaring in Sales ben ik in 2011 gestart met ADENSA: Advies en Sales. ADENSA werkt voor verschillende ondernemingen. Dat kan een klein tot middelgroot bedrijf zijn maar ook een zzp’er. Er zitten echte starters tussen maar ook bedrijven met een flinke historie. Al deze bedrijven hebben één uitdaging met elkaar gemeen: continuïteit op sales.

Het begint al vaak bij het schrijven van een strategisch verkoopplan. Een lastige opgave als je niet uit het verkoop vak komt. En veel ondernemers vinden het ook lastig om goede leads te verzamelen. Of om leads ‘koud’ te bellen. En hoe hou je een agenda goed gevuld met afspraken? Ook het voeren van een goed verkoopgesprek of het succesvol opvolgen van verkregen afspraken is niet voor iedereen even eenvoudig.

ADENSA helpt

Binnen het verkoopproces onderschrijft ADENSA drie fases: Presales, Sales en Aftersales. Kort omschreven richt ADENSA zich bij Presales op het generen van leads (potentiële klanten), bij Sales op het binnenhalen van de klant en Aftersales op het onderhouden van relaties met uw klanten.

Kan uw organisatie hulp gebruiken bij uw verkoopproces? Of heeft u als verkoper behoefte aan begeleiding? Neem contact op, dan gaan we dat samen aanpakken!

Femke Westra

WIL JE MEER WETEN OVER ADENSA?

WAT ZEGGEN RELATIES OVER ADENSA?

Nieuwsgierig hoe anderen over ADENSA denken?

ADENSA weet op prettige wijze door te dringen tot beslissingsnemers en een goede relatie met hen op te bouwen.

De manier van trainen (persoonlijke aanpak / betrokkenheid en resultaatgerichtheid) heeft een zeer positieve uitwerking op onze medewerkers gehad.

ADENSA heeft door haar enthousiasme én expertise in koude acquisitie voor ons veel deuren doen laten open gaan.

Wij zijn erg tevreden over ADENSA en zullen ook in de toekomst, daar waar het zich voordoet, weer een beroep doen op Femke.