Het ondernemers alfabet

Een uitgave van De Alfabetboeken: Inspiratie van A tot Z

Er zijn veel mensen die graag een onderneming willen starten. En gelijk hebben ze. Want het ondernemerschap kent veel leuke kanten. Maar ondernemen is ook een vak. Er wordt veel van u gevraagd. Personeel, belastingen, boekhouding, sales & marketing om maar een paar onderwerpen te noemen. Dat zijn dan soms disciplines waar u best wat hulp bij kan gebruiken. En daar kan het Ondernemersalfabet bij helpen.

Een ondernemer is iemand die zonder valscherm van een klif springt en onderweg naar beneden voor zichzelf een vliegtuig bouwt.
-Reid Hoffman

Het ondernemersalfabet is een boek gevuld met onderwerpen die meer inzicht geven op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, sales en arbeidsrecht. Allemaal onderwerpen die zijn bedoeld om u als ondernemer te motiveren en uit te dagen. Maar vooral om u op weg te helpen. Want ondernemen is leuk, maar vooral als u daarbij de juiste keuzes hebt gemaakt.

ADENSA is gevraagd om een bijdrage te leveren voor dit bijzondere boek. En dus is het hoofdstuk Verkoop en Marketing door ADENSA aangeleverd. Nieuwsgierig? Bezoek dan de website van Het Ondernemersalfabet. Daar kan u ook het boek kopen of als e-boek downloaden.